Competiție internațională de judo adaptat persoanelor cu nevoi speciale

Judoka Bears, din nou pe tatami

Foto: Judoka Bears

Peste 50 de participanți din 6 țări vor participa duminică, 3 septembrie, la o competiție internațională de judo adaptat persoanelor cu nevoi speciale. Evenimentul are loc la ora 10 la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti (Bd. Energeticienilor nr. 5, sector 3).

Printre participanți se află și sportivii Judoka Bears din România, care au participat la deja la numeroase competiții internaționale în Olanda, Anglia și Grecia și de unde, potrivit comunicatului de presă emis de Asociația DOWN București, s-au întors cu rezultate încurajatoare.

Publicul care dorește să-i încurajeze are acces liber la eveniment, iar intrarea se va face începând cu ora 9.30.

Competiția este organizată de Asociația DOWN București împreună Special Needs Judo Union, Federația Română de Judo, Fundația pentru Tineret a Municipiului București, Academia Olimpică Română Filiala București, Asociația Angels Down și Asociația Mihai.

Pentru antrenorii și arbitrii doritori să cunoască și să lucreze cu sportivi cu dizabilități se va organiza un seminar condus de specialiști Special Needs Judo Union sâmbătă, 2 septembrie, ora 14, la sala de conferințe Bruxelles de la Hotelul Rin Grand. Înscrierile pentru seminar se fac la vicepreședintele Asociației DOWN București, Zelko Alexandru, la numărul de telefon 0744.171.445.

Cuvinte-cheie:

Fii primul/prima care comentează

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.