Lansare de carte: „Ioana. O poveste despre sindromul Down”

Un volum de Veronica Iani pentru copii și părinți

Lansare carte Ioana o poveste despre sindromul Down

Miercuri, 15 martie, la librăria Mihail Sadoveanu din București are loc lansarea de carte „Ioana. O poveste despre sindromul Down”, un volum cu povești și ilustrații de Veronica Iani, scos de editura Life Learning Education România. Proiectul editorial face parte din colecția Fiecare viață este un dar.

Preview „Ioana. Poveste Sindrom Down”

Cele 28 de pagini relatează venirea pe lume a Ioanei, o fetiță diagnosticată cu sindrom Down. Ioana este sora lui Luca, un băiețel de 6 ani care se bucură că nu va avea un frate cu care să-și împartă jucăriile, dar este și contrariat când află de la părinți că Ioana va avea o extra-putere:

„Ce putere? am întrebat eu în șoaptă. O și vedeam zburând spre școală, în timp ce eu eram nevoit să-mi târăsc picioarele pe asfalt.”

Evenimentul va avea loc începând cu ora 17.30, la Librăria Mihail Sadoveanu din Strada Edgar Quinet, nr. 10, București. Lansarea va fi urmată de un atelier de lectură pentru copii și părinți.

Cartea costă 8 lei și poate fi cumpărată la eveniment sau comandată pe site-ul autoarei, Veronica Stories. Copiii prezenți vor primi un volum în dar.

FOTO: Veronica Iani

Cuvinte-cheie:

Fii primul/prima care comentează

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.